VIRUS VERWIJDEREN

 

Het gebeurt ongemerkt: een virus of spyware installeert zich op uw computer of laptop. Een virus kan ervoor zorgen dat uw programma’s niet meer naar behoren werken, u internetproblemen heeft of dat de computer helemaal niet meer opstart. Qeees is gespecialiseerd in het verwijderen van virussen.

 

Een virusvrije computer met Qeees 

Onze monteurs verwijderen veilig virussen en spyware met (indien mogelijk) behoud van uw belangrijke data. Na het verwijderen van een virus of spyware is het raadzaam om te kijken of uw systeem wel goed beveiligd is voor in de toekomst. Het is verstandig om uw apparaat direct te beveiligen met een goede antivirusprogramma. Ook hierbij kunnen onze monteurs u van dienst zijn. Want voorkomen is beter dan genezen.

Virus verwijderen en bescherming op uw laptop of pc

Weet u of u een virus op uw computer heeft? Ook als uw computer of laptop gewoon naar behoren werkt, kunnen er spyware en virussen op de achtergrond sluimeren. De spyware speelt gegevens door zonder dat u er erg in heeft. Daarom is het van belang uw computer regelmatig op te schonen en te controleren op virussen.