Onderhoudsservice

Wilt u ervoor zorgen dat uw slimme deurbel of beveiligingscamera altijd perfect werkt? Bij Qeees bieden we een unieke onderhoudsservice die ervoor zorgt dat uw apparaten altijd up-to-date en in topconditie zijn.

In Nederland zijn wij een van de weinige aanbieders waar onderhoudsservice of een abonnement niet verplicht is bij aanschaf van een deurbel of camera. Hoewel we dit aanraden vanwege de snelle ontwikkelingen in technologie en het belang van het up-to-date houden van software, bieden we ook ondersteuning via onze speciale afdeling voor directe softwarehulp.

Met onze onderhoudsservice krijgt u binnen 5 dagen een servicepas met uw klantnummer en toegang tot onze directe servicelijn. Wij staan garant voor een snelle oplossing binnen 24 uur, niet alleen voor uw camera of deurbel, maar ook voor uw pc, laptop, tablet of printer.

Hiermee bent u niet alleen verzekerd van een optimale werking voor uw deurbellen of camerasystemen, maar ook van al uw softwareproblemen voor uw laptop, pc, tablet etc. Is uw pc traag? Geen zorgen, wij kunnen deze voor u opschonen of virussen verwijderen. Alles wordt direct voor u geregeld.

Heeft u interesse in deskundige computerhulp? Leer dan de voordelen kennen van Direct PC voor uitgebreide ondersteuning. Hiermee kunt u direct al uw apparaten veiligstellen. Klik hier voor meer informatie.