Professioneel advies en een offerte op maat

  Waarom een intercom offerte aanvragen?

  Aan uw beveiliging wilt u geen concessies doen. Een betrouwbare intercom is maatwerk en dat geldt daarmee ook voor de offerte. Pas als wij op de hoogte zijn van uw specifieke wensen en behoeften, kunnen we in kaart brengen welk intercom u nodig heeft. 

  De aanvraag van een offerte is bij Qeees geheel gratis en vrijblijvend. U krijgt een goede indruk van de mogelijkheden en kosten. 

  Welke intercom sluit aan op uw situatie?

  Laat uw wensen simpelweg achter in het offerteformulier en ontvang een vrijblijvende maatwerk offerte met informatie over de uitgebreide opties.

  Heeft u vragen over de intercom die u in uw situatie nodig heeft? Indien gewenst komt onze behulpzame adviseur bij u op locatie langs. Wij zijn actief in heel Nederland en kunnen hierdoor altijd op korte termijn een bezoek inplannen. Hierna weet u exact waar u aan toe bent en kunt u met een zeker gevoel de knoop doorhakken over de offerte die u heeft ontvangen.

  Intercom offerte aanvragen: hoe snel een reactie?

  Niet alleen kwaliteit, maar ook service is een belangrijk criterium bij het beoordelen van offertes. Bij Qeees ontvangt u snel een reactie op uw aanvraag en via de telefoon of chat zelfs al binnen 15 minuten. Zo snel als wij communiceren, zo snel zijn we ook op het gebied van installatie en onderhoud.

  Snelle communicatie rondom uw offerte aanvraag staat wat ons betreft dan ook symbool voor de service die u later in het traject kunt verwachten. Bij Qeees dragen we een vlotte service op het gebied van installatie van uw intercom hoog in het vaandel. Wilt u de volgende tevreden klant zijn? Vraag dan nu vrijblijvend uw intercom offerte aan!

  Winkelwagen
  van € ̶1̶2̶9̶,- voor €65,-